Opstellingen

Van de Looi voert drie wijzigingen door bij Jong Oranje, Boadu opnieuw op de bank

Van de Looi voert drie wijzigingen door bij Jong Oranje, Boadu opnieuw op de bank

12-10-2021 19:14
0

Trainer Erwin van de Looi heeft drie wijzigingen doorgevoerd bij Jong Oranje voor het treffen met Jong Wales. Mitchel Bakker, Daniël van Kaam en Daishawn Redan zijn de nieuwe gezichten in de opstelling.

Bakker neemt tegen Jong Wales de plek in van Ian Maatsen, die nog tegen Jong Zwitserland in de basis stond. Van Kaam mag het dinsdagavond laten zien op het middenveld. Melayro Bogarde begint daardoor op de bank.

In de aanval komt er een plekje vrij door de blessure van Brian Brobbey. Het leek het meest waarschijnlijk dat Myron Boadu daardoor vanaf de aftrap zou verschijnen, maar dat is niet het geval. Van de Looi geeft de voorkeur aan Redan, waardoor Boadu vanaf de bank moet toekijken.

Voor de rest zijn er geen wijzigingen ten opzichte van het duel met Jong Zwitserland van vrijdag. Zo staan onder meer Devyne Rensch, Sven Botman, Jurgen Ekkelenkamp en Joshua Zirkzee weer in de basis.

De volledige opstelling van Jong Oranje: Scherpen; Frimpong, Rensch, Botman, Bakker; Q. Timber, Reis, Van Kaam, Ekkelenkamp; Zirkzee, Redan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
Ten Hag op de voet volgen? Beluister The King of Manchester-podcast hierboven óf via Spotify!

Plaats een reactie