Nieuws

Opvolging Overmars geplaagd door 'spelletjes': 'Heel vermoeiend'

Opvolging Overmars geplaagd door 'spelletjes': 'Heel vermoeiend'

25-02-2022 19:57

Luis Campos wordt steeds vaker genoemd als potentiële opvolger van Marc Overmars. Clubwatcher Mike Verweij is van mening dat de Portugees niet geschikt is voor de functie en heeft het gevoel dat er een 'heel opzichtig spelletje' gaande is. 

Sinds het vertrek van Overmars is Ajax op zoek naar een nieuwe directeur spelerszaken en onlangs sprak Campos zijn interesse uit over de klus. De Portugees was eerder actief bij AS Monaco en Lille OSC. "Ik vind het wel heel vermoeiend dat die naam zo vaak valt en ik vind dat niet alleen vermoeiend, ook de mensen binnen Ajax vinden dat heel vermoeiend", vertelt Verweij in de podcast Kick-Off

"Er is een heel opzichtig spelletje gaande. Die man wordt naar voren geschoven door een aantal mensen in het Nederlandse voetbal", vervolgt de Ajax-watcher. 'Dat is ouderwets iemand in de markt zetten, dat is de oude truc", valt Valentijn Driessen hem bij. Momenteel is Campos actief als adviseur bij Galatasaray.

"Hij heeft clubs (Lille OSC en AS Monaco, red.) achtergelaten met een enorme schuldenlast", stelt Verweij. "Deze man is een handelaar. En wil je daar nou een handelaar op die positie (Directeur spelerszaken, red.) hebben?". Van de mogelijke komst van Campos is volgens Verweij 'absoluut geen sprake'.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!