Nieuws

'Real Madrid zet topspeler te koop om komst Mbappé en Haaland te realiseren'

'Real Madrid zet topspeler te koop om komst Mbappé en Haaland te realiseren'

25-02-2022 12:05 Laatste update: 12:49

Het is inmiddels een publiek geheim dat Real Madrid druk bezig is om de komst van Kylian Mbappé te realiseren. Daarnaast trekken De Koninklijke nadrukkelijk aan Erling Haaland. De  mogelijke komst van de twee sterspelers gaat ten koste van Marco Asensio, die volgens Spaanse media mag vertrekken.

Volgens Diario SPORT moet Asensio maar liefst vijftig miljoen euro opleveren. Aan interesse geen gebrek: onder meer Bayern München, Borussia Dortmund, Juventus, AC Milan en Paris Saint-Germain zouden zich graag met de aanvaller versterken als hij mag vertrekken.

Het tot medio 2023 doorlopende contract is een andere reden dat Asensio mag vertrekken. Real Madrid wil voorkomen dat de buitenspeler met Nederlandse roots transfervrij vertrekt.

Daarnaast wordt de speeltijd naar verwachting minder voor de Spaans international. Met Vinícius Júnior, Karim Benzema, Rodrygo, Eden Hazard, Mariano Díaz en Luka Jovic is de concurrentie voorin al fors. Met de komst van zowel Mbappé en Haaland lijkt Asensio onder de huidige trainer Carlo Ancelotti niet langer op veel te hoeven rekenen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!