'Newcastle kijkt bij Barcelona en Leicester naar versterkingen voor winter'

'Newcastle kijkt bij Barcelona en Leicester naar versterkingen voor winter'

Newcastle United wil zijn geldboom gebruiken voor de komst van Wesley Fofana en Clément Lenglet. Het duo kan komende winter al de overstap naar de Engelse kustplaats maken.

Na de overname van een Saudisch investeringsfonds, heeft Newcastle naar verluidt 250 miljoen euro te besteden op de transfermarkt. Fofana en Lenglet zijn dus in beeld als versterkingen voor de defensie. Volgens het Franse RMC Sport heeft Newcastle officieel contact gelegd met eerstgenoemde. The Magpies zouden binnen enkele weken zelfs al een eerste bod willen neerleggen bij Leicester City.

Het Spaanse Sport meldt dat Lenglet ook in beeld is bij Newcastle United. De interesse in de stopper van FC Barcelona lijkt alleen minder serieus. Lenglet zou wel een type speler zijn waar Newcastle voor de korte termijn naar op zoek is.

Fofana en Lenglet zitten in verschillende situaties bij hun club. De stopper van Leicester was een belangrijke kracht bij The Foxes, maar is nu uit de roulatie met een zware kuitblessure. Lenglet is de laatste maanden gedaald in de pikorde bij Barça, waardoor hij vaker op de bank zit dan hem lief is.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie