Nieuws

Vitesse-trainer Letsch: 'En toen werd er nog een zuivere goal afgekeurd ook'

Vitesse-trainer Letsch: 'En toen werd er nog een zuivere goal afgekeurd ook'

24-02-2022 19:10 Laatste update: 19:05

Vitesse-trainer Thomas Letsch leeft vol vertrouwen toe naar het returnduel in de tussenronde van de Conference League met SK Rapid Wien. Donderdagavond om 21:00 uur trappen de Oostenrijkers in Arnhem af tegen Vitesse.

Vitesse verloor vorige week met 2-1 en weet dus dat het moet winnen om zich te plaatsen voor de achtste finale. "Ik acht ons daartoe zeker in staat, gezien die wedstrijd in Wenen. Het kan daarbij ook zijn dat er een verlenging volgt en misschien zelfs strafschoppen", zegt Letsch tegen De Gelderlander.

De ploeg boekte de laatste weken geen goede resultaten, Met name het aantal tegendoelpunten was er erg hoog. Letsch: "De tweede helft bij Rapid en ons optreden tegen FC Utrecht van afgelopen zondag geven me alle aanleiding de zaken positief in te zien. Ik heb energie gezien. Wilskracht. Bij Rapid kwamen we terug van een snel opgelopen 2-0 achterstand. En dan werd een zuivere goal van Adrian Grbic nog afgekeurd ook. Bij Utrecht hadden we moeten winnen. Wij waren beter."

Steunpilaren Loïs Openda (geschorst) en Riechedly Bazoer (niet fit) zijn niet inzetbaar. "Dan staan anderen op. Deze spelersgroep heeft volop klasse", besluit de Duitser.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!