Oud-AZ'er Romero weer onder de pannen: overstap naar Italië definitief

Oud-AZ'er Romero weer onder de pannen: overstap naar Italië definitief

12 oktober - 16:29
Serie A 0 Reacties

Sergio Romero is definitief weer onder de pannen. De Argentijnse doelman heeft een contract getekend bij Venezia FC en wordt dus teamgenoot van Ridgeciano Haps.

Afgelopen zomer vertrok Romero bij Manchester United en sindsdien was hij transfervrij. De laatste weken werd al duidelijk dat de voormalig AZ-doelman zou gaat tekenen bij Venezia. Nu is dat ook daadwerkelijk gebeurd. Het wordt alleen niet duidelijk voor hoelang Romero nu onder contract staat in Italië.

Transferexpert Fabrizio Romano meldde eerder al dat Chelsea heeft overwogen om de WK-finalist van 2014 binnen te halen. Daar zagen The Blues echter vanaf. Daardoor komt Romero voorlopig niet meer in actie in de Premier League. Romero werd ook even gelinkt aan een overstap naar Spezia, waar Jeroen Zoet onder de lat staat. Ook die transfer vond uiteindelijk geen doorgang. 

Romero speelde tussen 2007 en 2011 bij AZ, waarna hij naar Sampdoria vertrok. Daar verdiende De 96-voudig international in 2015 een transfer naar Manchester United. Op Old Trafford wist hij nooit eerste doelman te worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie