Nieuws

Weer blessurenieuws bij Barça: Araújo keert met kwetsuur terug van interlands

Weer blessurenieuws bij Barça: Araújo keert met kwetsuur terug van interlands

12-10-2021 15:16

Ronald Koeman moet het de komende wedstrijden waarschijnlijk zonder Ronald Araújo stellen bij FC Barcelona. De Uruguayaan is geblesseerd geraakt in de interlandperiode en lijkt voor enige tijd uitgeschakeld te zijn.

Tegen Argentinië liep Araújo een hamstringblessure op. De stopper zal het treffen met Brazilië van vrijdag sowieso moeten missen. Hoelang Araújo precies uit de running is, moet nog blijken. Normaliter duurt het enkele weken om te herstellen van een hamstringkwetsuur. Barcelona waagt zich echter niet aan een prognose.

De kans is in ieder geval levensgroot dat Araújo niet mee zal doen tegen Valencia zondag. Dat is zuur voor Barcelona, aangezien de ziekenboeg juist leeg begon te stromen. Zo hebben Ousmane Dembélé en Sergio Agüero de groepstraining inmiddels weer hervat. Ansu Fati maakte voor de interlandperiode nog zijn rentree na langdurig blessureleed.

Er staan de komende tijd veel wedstrijden op het programma voor Barça. In de aanstaande maand speelt de formatie van Koeman in totaal zeven keer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!