Nieuws

Higuaín adviseert Messi: 'Hij zou hier veel plezier hebben en gelukkig zijn'

Higuaín adviseert Messi: 'Hij zou hier veel plezier hebben en gelukkig zijn'

23-02-2022 19:16

Gonzalo Higuaín hoopt dat Lionel Messi richting Amerika zal trekken om een avontuur in de Major League Soccer aan te gaan. De spits van Inter Miami FC gunt zijn landgenoot weer plezier in het voetbal.

"Dit is een hele belangrijke competitie die nog steeds groeit", trapt Higuaín af in gesprek met Stats Perform. "Belangrijke spelers komen naar Amerika en ik denk dat de MLS in de toekomst nog veel groter zal worden."

Higuaín ziet dan ook kansen om oud-ploeggenoten naar Amerika te halen. "Ik hoop dat Messi naar de MLS gaat. Dat zou mooi zijn voor de competitie en het land. Al hij dat zou willen, zou hij hier veel plezier hebben en gelukkig zijn", aldus de 34-jarige spits.

De 75-voudig Argentijns international bereidt zich momenteel voor op zijn tweede volledige seizoen in de MLS, nadat hij in september 2020 overkwam van Juventus. Messi is bezig aan zijn debuutjaar bij Paris Saint-Germain.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!