Nieuws

Verrips wil na een maand al vertrekken bij Fortuna Sittard

Verrips wil na een maand al vertrekken bij Fortuna Sittard

23-02-2022 12:56

Michael Verrips wil Fortuna Sittard komende zomer al verlaten. De doelman raakte zijn basisplaats kwijt na een coronabesmetting en verwijt de club dat afspraken niet worden nagekomen, meldt Voetbal International.

Verrips is pas een maand speler van Fortuna, maar wil nu al vertrekken. De doelman wordt dit seizoen gehuurd van Sheffield United, dat een verplichte optie tot koop heeft laten opstellen in het contract. Hierdoor ligt Verrips na dit seizoen nog drie jaar vast in Sittard. De goalie stond tegen AZ en RKC Waalwijk nog in de basis maar liep daarna tegen een coronabesmetting aan. Toen hij weer speelklaar was, werd hij gepasseerd door trainer Sjors Ultee.

Het management van Verrips geeft aan dat het vertrouwen in de club weg is. "Met alle respect naar Van Osch toe: voor ons is dit moeilijk te accepteren, want het staat haaks op de afspraken die zijn gemaakt in januari", vertelt zaakwaarnemer Menno Groenveld tegenover VI. "We hadden meerdere opties, maar project Fortuna was voor ons op dat moment het meest overtuigend."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!