Nieuws

Teleurstelling houdt aan voor Memphis: wederom niet in wedstrijdselectie Barcelona

Teleurstelling houdt aan voor Memphis: wederom niet in wedstrijdselectie Barcelona

23-02-2022 11:52

Xavi kan ook in het Europa League-duel met Napoli geen beroep doen op Memphis Depay. De aanvaller is nog niet hersteld van een spierblessure en moet de return aan zich voorbij laten gaan.

Sinds half januari ligt de Oranje-international eruit bij FC Barcelona. De laatste keer dat hij in actie kwam was in de halve finale van de Supercopa tegen Real Madrid op 12 januari. Daarna miste hij zeven duels en daar komt er donderdagavond dus nog één bij.

Afgelopen zondag na de zege op Valencia was Xavi nog optimistisch over het herstel van de ex-speler van PSV, Manchester United en Olympique Lyon. Nu blijkt dat hij nog niet fit genoeg is om in de wedstrijdselectie op te worden genomen. In Napels zijn Luuk de Jong en Frenkie de Jong wel van de partij.

Xavi kan wel weer beschikken over Gerard Piqué. Hij was in het Primera División-duel met Valencia geschorst. Barcelona moet in Italië nog aan de bak. De thuiswedstrijd tegen de Napolitanen eindigde in een 1-1 gelijkspel, na goals van Piotr Zielinski en Ferran Torres.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!