Nieuws

Ajax kan op Timber rekenen tegen Benfica: 'Hij is hersteld'

Ajax kan op Timber rekenen tegen Benfica: 'Hij is hersteld'

22 February - 21:26 Laatste update: 22:00
0

Jurriën Timber is op tijd hersteld voor het treffen met Benfica. De talentvolle verdediger raakte op zaterdagavond tegen Willem II licht geblesseerd. De schade leek destijds al mee te vallen, maar nu wordt de inzetbaarheid van de verdediger bevestigd. 

Op de persconferentie in aanloop naar het duel met Benfica is Ten Hag positief over de inzetbaarheid van Timber. "Hij is weer helemaal hersteld", liet de oefenmeester weten. In de wedstrijd tegen de Tilburgers wist Timber in de slotfase het winnende doelpunt te maken. De verdediger kwam tijdens de actie echter in aanraking met de paal en liep een blessure op. Nicolás Tagliafico lijkt ook weer inzetbaar voor de Amsterdammers.

Brian Brobbey ontbreekt nog in het duel in Portugal. "Hij ligt op schema, maar het is nog te vroeg om een datum voor een rentree te noemen", laat Ten Hag weten. Brobbey raakte geblesseerd in het duel met PSV op 23 januari. De spits kopte de 1-0 tegen de touwen en strompelde daarna het veld af. Ajax staat woensdagavond tegenover Benfica en won als eerste Nederlandse clubs alle zes de duels in de groepsfase.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie