Nieuws

'Vitesse mist na Openda mogelijk nog een sterkhouder in return tegen Rapid Wien'

'Vitesse mist na Openda mogelijk nog een sterkhouder in return tegen Rapid Wien'

22-02-2022 16:59 Laatste update: 17:12

Vitesse moet het donderdagavond in de return tegen Rapid Wien waarschijnlijk doen zonder Riechedly Bazoer. De sterkhouder van de Arnhemmers is nog altijd niet fit en trainde dinsdag niet mee met de groep.

Door zijn afwezigheid op de training staat het meespelen van Bazoer zwaar op de tocht, schrijft De Gelderlander. Vorige week was de verdediger annex middenvelder er ook al niet bij omdat hij zich niet lekker voelde. Vitesse liet Bazoer medisch onderzoeken, maar daar kwamen geen ernstige klachten uit. Ondanks de uitslagen van de onderzoeken ontbrak Bazoer ook dit weekend bij Vitesse, dat met 1-1 gelijkspeelde tegen FC Utrecht.

De Arnhemmers ontvangen donderdagavond Rapid Wien in het eigen Gelredome. Het elftal van Letch zal aan de bak moeten om door te gaan in de Conference League. De heenwedstrijd ging met 2-1 verloren en door een gele kaart is clubtopscorer Loïs Openda geschorst voor de return.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!