Nieuws

Ajax maakt CL-selectie bekend: Tagliafico en Timber mee naar Portugal

Ajax maakt CL-selectie bekend: Tagliafico en Timber mee naar Portugal

22-02-2022 13:50 Laatste update: 21:34

Ajax heeft dinsdagmiddag zijn selectie bekendgemaakt in aanloop naar het Champions League-treffen met Benfica. De Amsterdammers reizen met een 22-koppige selectie af naar Portugal en daar maken Nicolás Tagliafico en Jurriën Timber ook deel van uit.

Afgelopen zaterdag ontbrak Tagliafico nog in de wedstrijdselectie voor het duel met Willem II. De Argentijn is teruggekeerd in de selectie en zit in het vliegtuig richting Lissabon, zo meldt Ajax via zijn officiële website. Met de terugkeer van Tagliafico is de linksbackpositie van de regerend landskampioen weer dubbel bezet. 

Ook Timber is afgereisd naar Portugal. De matchwinner van afgelopen zaterdag blesseerde zichzelf bij het maken van de beslissende treffer. Na afloop van het duel gaf de zesvoudig Oranje-international al aan dat hij dacht dat de schade mee zou vallen. Timber is dus 'gewoon' inzetbaar in de wedstrijd tegen Benfica.

Bij Ajax ontbreken momenteel enkel Maarten Stekelenburg, Sean Klaiber en Brian Brobbey. Stekelenburg en Klaiber kampen al langere tijd met een zware blessure. Brobbey liep in de wedstrijd tegen PSV een knieblessure op. De vooruitzichten zijn positief, waardoor Ajax mag hopen dat de huurling van Leipzig tijdig fit is voor de return in Amsterdam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!