Nieuws

Voormalig PSV'er Pereiro is belangrijk voor zijn ploeg tegen Napoli

Voormalig PSV'er Pereiro is belangrijk voor zijn ploeg tegen Napoli

21-02-2022 21:42 Laatste update: 22-02-2022 07:16

Voormalig PSV-er Gaston Pereiro heeft Napoli in de problemen gebracht. Hij zorgde met een treffer dat Napoli niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel op bezoek bij Cagliari.

In verband met het tweeluik tegen FC Barcelona in de Europa League gaf trainer Luciano Spalletti van Napoli een aantal spelers rust.

Na ruim een uur spelen ging de Colombiaanse doelman David Ospina in de fout. Een schot van Pereiro schatte hij volledig verkeerd in. Pereiro schoot de bal geplaatst, maar niet hard. Trainer Spalletti bracht Victor Osimhen en Fabián Ruiz kwamen in de ploeg en Osimhen maakte de 1-1 via een kopbal. Verder dan een gelijkspel kwamen de Napolitanen niet.

Door het gelijkspel loopt Napoli belangrijke punten mis in de strijd om het kampioenschap. Cagliari daarentegen kan het punt goed gebruiken in de strijd tegen degradatie. Cagliari is door de zege geklommen naar de zeventiende plaats in de Serie A.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!