Nieuws

Botman bevestigt interesse van onder meer Liverpool: 'Kan niet liegen'

Botman bevestigt interesse van onder meer Liverpool: 'Kan niet liegen'

12-10-2021 12:51

Sven Botman groeide in zijn eerste seizoen meteen uit tot steunpilaar bij Lille OSC, dat verrassend Paris Saint-Germain aftroefde in de Franse titelstrijd. Het leverde de oud-Ajacied belangstelling op van Liverpool, Wolverhampton Wanderers en Sevilla.

Botman beaamt dat die clubs interesse toonden in de zomer. "Daar was zeker sprake van, daar kan ik niet over liegen", zegt de 21-jarige verdediger in gesprek met de NOS. Hij besloot na gesprekken met Lille nog een jaar in Frankrijk te blijven. De Franse kampioen wilde hem bovendien niet laten gaan. "Het was vooral wat de club wilde, maar ik vond dat uiteindelijk ook geen slecht idee, hoor."

"Ik heb een basisplaats en speel in de Champions League (tegen Wolfsburg, RB Salzburg en Sevilla, red.) dus het is zeker niet verkeerd om te blijven", vervolgt de Jong Oranje-speler. "In het voetbal gaan dingen soms snel, maar ik geloof erin dat uiteindelijk alles op zijn plekje valt. Ik ben blij dat ik hier nu zit, laat ik dat vooropstellen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!