Nieuws

'Voormalig Feyenoorder staat op het punt om terugkeer naar Zweden af te ronden'

'Voormalig Feyenoorder staat op het punt om terugkeer naar Zweden af te ronden'

21-02-2022 15:40

John Guidetti maakt zich op voor een terugkeer naar zijn vaderland. De 29-jarige Zweed staat op het punt naar het Zweedse AIK Fotboll te verkassen.

De oud-Feyenoorder en de Zweedse club zijn nagenoeg akkoord over een contract. AIK wil de spits transfervrij overnemen van Deportivo Alavés, meldt Sportbladet. Guidetti beschikt nog over een contract dat tot medio 2022 doorloopt bij de Spaanse club. Om buiten de transferperiode te verhuizen naar AIK, moet hij hopen dat zijn huidige werkgever instemt met het ontbinden van zijn overeenkomst. Mocht dit lukken kan de spits op korte termijn aansluiten en er begin april bij zijn als het nieuwe seizoen in Zweden van start gaat.

AIK zou de tiende club in de carrière van Guidetti worden. De spits begon bij IF Brommapojkarna waarna hij achtereenvolgens uitkwam voor Manchester City, Burnley, Feyenoord, Stoke City, Celtic, Celta de Vigo, Deportivo Alavés en Hannover 96. Daarnaast kwam Guidetti 28 keer uit voor de Zweedse nationale ploeg. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!