Nieuws

Transfervrije Wilshere verrast en duikt op bij Deense middenmoter

Transfervrije Wilshere verrast en duikt op bij Deense middenmoter

20-02-2022 21:31

Aarhus GF heeft gestunt met het binnenhalen van Jack Wilshere. De Deense middenmoter heeft de middenvelder weten te strikken voor de rest van het seizoen.

Dat maakte de club zondag bekend op de sociale kanalen. De inmiddels dertigjarige Wilshere zal bij de meeste mensen bekend zijn door zijn periode bij Arsenal. De middenvelder brak daar door, maar zit inmiddels al enige tijd zonder club.

Nu is Wilshere dus in Denemarken neergestreken. Op de clubsite vertelt hij over zijn keuze voor de nummer zeven van Denemarken en zegt hij dankbaar te zijn voor deze kans. "Het wordt een spannende nieuwe uitdaging voor mij. Ik zit op een punt in mijn carrière dat ik na een moeilijke periode weer aan de slag moet en die kans heeft Aarhus mij geboden. Daar ben ik heel dankbaar voor en ik zal er alles aan doen om het team vooruit te helpen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!