Nieuws

Vader en zus van Neymar reageren op 'idioot': 'Gelukkig voetbal ik zelf niet'

Vader en zus van Neymar reageren op 'idioot': 'Gelukkig voetbal ik zelf niet'

12-10-2021 10:51

De vader en zus van Neymar hebben uitgehaald naar Galvao Bueno. De commentator uit Brazilië zou zijn landgenoot op televisie hebben uitgemaakt voor ‘idioot’ en dat zint de familie van de PSG-aanvaller geenszins.

Afgelopen zondag verzorgde Bueno, een bekende commentator in Brazilië, het verslag van de wedstrijd tussen Brazilië en Colombia (0-0). Ondanks een gebrek aan hard bewijs, denkt men dat de commentator Neymar een idioot noemde. Dat zou gebeurd moeten zijn nadat de vleugelaanvaller van het veld af stapte.

De zus van Neymar, Rafaela Santos, uitte haar frustratie op Instagram. ‘Iemand noemt mijn broer een idioot. Het is maar goed dat ik niet voetbal, want anders zou ik iemand bij zijn haren grijpen en een rode, gele, groene en blauwe kaart krijgen. Ik heb niet het geduld dat mijn broer wel heeft.’

Vader Neymar was ook boos en herinnerde zich de kritiek die zijn zoon kreeg toen hij met een mondkapje op op de foto ging met een fan. ‘Gemaskerd, verwend, wisselvallig en nu ook nog eens een idioot. Waar is het respect voor de medemens? Ja, hij droeg een masker, maar gewoon vanwege gezondheidsredenen. Mijn zoon is geen idioot, maar een held.’

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Neymar Pai (@neymarpai_)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!