Nieuws

Consternatie op tribune: ruzie, klappen en ‘gevecht’ om shirt van Blind

Consternatie op tribune: ruzie, klappen en ‘gevecht’ om shirt van Blind

12-10-2021 10:25

Na afloop van de wedstrijd tussen Nederland en Gibraltar in De Kuip is ophef ontstaan over een ruzie op de tribune. Een meisje kreeg het shirt van Daley Blind, maar vervolgens werd dat afgepakt door twee mannen die ook klappen uitdeelden.

Het incident is kort op de tv geweest, maar het meisje dat het shirt ving heeft op Twitter uitgelegd wat er gebeurd is. ‘Wie kent deze lafbekken? Ik die een shirt krijg, op de grond word gegooid en het shirt wordt afgepakt.. en deze twee vallen ons aan, pakken mijn vriend bij de keel en geven hem een klap. En daarna gooiden ze bier over ons heen.’

In de korte video van het incident is te zien hoe twee mannen intimiderend richting het stel lopen en een persoon de jongen vastpakt. De andere man lijkt de bril van de jongen af te willen pakken. Daarna wordt het beeld weggedraaid en is er niets meer van het incident te zien, maar door het bericht van het meisje is er toch massale aandacht voor de zaak gekomen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!