Nieuws

Ten Hag reageert op afwezigheid Tagliafico en gaat in op dubbelfunctie

Ten Hag reageert op afwezigheid Tagliafico en gaat in op dubbelfunctie

19-02-2022 18:58 Laatste update: 20-02-2022 00:27

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft de afwezigheid van Nicolás Tagliafico uitgelegd voor aanvang van het duel met Willem II. De Argentijn is er niet bij. Ook ging hij in op een mogelijk dubbelfunctie bij Ajax nu de Amsterdammers een vervanger zoeken voor de vertrokken Marc Overmars.

"Hij had klachten, dat was niet goed genoeg om mee te doen. Ik verwacht dat hij er woensdag weer bij is", zegt Ten Hag over de Tagliafico voor de camera van ESPN.

Ten Hag geeft vervolgens niet prijs of hij een dubbelfunctie bij Ajax in de toekomst ziet zitten. Met dat idee kwam Chef-voetbal Valentijn Driessen van De Telegraaf. "Die vraag moet je niet aan mij stellen, maar aan de rvc of directie", zo geeft hij onder meer aan. "De dingen zijn afgekaderd. Ze houden me op de hoogte van hoe het gaat, maar het is een beslissing van de rvc en directie."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!