Memphis lacht tanden bloot: 'Zo heb ik het nog nooit meegemaakt!'

Memphis lacht tanden bloot: 'Zo heb ik het nog nooit meegemaakt!'

12 oktober - 09:53
Nederland 0 Reacties

Memphis Depay werd na afloop van de wedstrijd tussen Nederland en Gibraltar (6-0) luid toegezongen door de nog aanwezige fans. De aanvaller van Oranje moest de NOS te woord staan en kon niet stoppen met grijnzen toen het publiek begon te zingen.

Toen de verslaggever van de NOS de eerste vraag stelde, was het ‘Memphis Depay’ duidelijk te horen. Daar moest de aanvaller van Barcelona om lachen. “Zo heb ik het nog nooit meegemaakt, haha! Dit is zeker fijn en het werkt andersom ook. Wij reageren ook op het publiek.”

De tevredenheid overheerste bij Memphis na de zesklapper. “We hebben negentig minuten lang gezocht naar goals, diepte en de loopjes voor elkaar. We wisten dat zij negentig minuten lang zouden gaan hangen en dan is het wachten op goal één en twee. Dan moet je dat verder uitbouwen. Misschien hadden we een grotere uitslag kunnen en moeten neerzetten, maar het was prima zo.”

De aanvalsleider van Barça keert met een goed gevoel terug naar zijn club. “Het is een goede week geweest en hier kunnen we weer mee verder. We wisten wel dat we deze makkelijk zouden winnen, maar je moet het toch nog even doen en dat is niet altijd even simpel.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie