'Juve wil langgekoesterde wens in vervulling laten gaan met komst Van de Beek'

'Juve wil langgekoesterde wens in vervulling laten gaan met komst Van de Beek'

12 oktober - 09:13 Laatste update: 10:40
Serie A 0 Reacties

Juventus heeft de gesprekken met Guido Albers, de zaakwaarnemer van Donny van de Beek, geopend. La Vecchia Signora hoopt de aanvallende middenvelder van Manchester United in januari over te kunnen nemen.

Met dat nieuws komt het Italiaanse La Stampa op de proppen. Juve zit al geruime tijd achter Van de Beek aan en wilde hem al hebben toen hij nog bij Ajax speelde. Nu de speeltijd van de Nijkerkervener op Old Trafford gering is, denkt de club uit Turijn toe te kunnen slaan en hun wens waarheid te laten worden.

Federico Cherubini, sportief directeur van Juventus, zou in contact staan met Albers om een transfer in januari te bespreken. In de zomer zouden er ook al gesprekken tussen die twee zijn geweest, die op niets uitliepen. Nu ondernemen de Italianen dus een nieuwe poging. Het zou gaan om een huurperiode met optie of verplichting tot koop.

Een transfer lijkt de enige optie voor Van de Beek om nog wat van zijn seizoen te kunnen maken. Hij deed dit seizoen pas vijf minuten mee in de Premier League en speelde in de Champions League alleen één helft tegen Young Boys.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie