Nieuws

'Bazoer nog steeds niet fit: Vitesse wil medische zekerheid'

'Bazoer nog steeds niet fit: Vitesse wil medische zekerheid'

18-02-2022 15:00

Riechedly Bazoer verschijnt niet aan de aftrap van het duel tussen Vitesse en FC Utrecht. De Arnhemse club stuurt de spelmaker deze vrijdag naar het ziekenhuis voor verder fysiek onderzoek. Vooralsnog betreft het geen ernstige klachten.

De viervoudig international moest donderdag de Conference League-ontmoeting met Rapid Wien ook al aan zich voorbij laten gaan. In aanloop naar het duel werd de libero ziek en dat is nog altijd ongewijzigd. Vitesse wil medische zekerheid en heeft Bazoer naar het Arnhemse Rijnstate-ziekenhuis verwezen om verschillende testen te ondergaan, zo meldt de Gelderlander.

Donderdag speelt Vitesse de return in eigen huis tegen Rapid Wien. Vitesse-coach Thomas Letsch hoopt Bazoer zo snel mogelijk weer aan zijn selectie toe te voegen.  Uit het onderzoek zal moeten blijken of Bazoer de return tegen Rapid in de Conference League of de Gelderse Derby van volgende week zondag tegen NEC wel zal kunnen halen. Buiten Bazoer kan Letsch over iedereen beschikken. Zijn selectie heeft namelijk geen schade opgelopen in het heenduel van afgelopen donderdag in Wenen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!