Nieuws

Bazoer lovend over Ajax: 'Ik zou graag weer in zo'n team spelen'

Bazoer lovend over Ajax: 'Ik zou graag weer in zo'n team spelen'

17-02-2022 18:44

Riechedly Bazoer wil deze zomer graag een stap hogerop zetten. Waar zijn toekomst ligt is momenteel nog onduidelijk. In gesprek met Voetbal International laat de Vitesse-uitblinker weten dat hij met bewondering naar het spel van Ajax kijkt.

"Die jongens bij Ajax hebben zo veel kwaliteit", begint Bazoer in gesprek met Voetbal International. "Ze spelen met lef, het zijn spelers van topniveau. Als je met veel van dat soort spelers samenspeelt, dan trek je je daaraan op. Zonder iets verkeerds te zeggen over mijn huidige ploeggenoten, want ook wij hebben veel goede wedstrijden gespeeld. Maar in de toekomst streef ik dat hogere niveau wel weer na."

"Ik zou graag weer in zo'n team spelen", geeft de ex-international van het Nederlands elftal toe. "Lekker snel de bal rond laten gaan, ploeggenoten die al zien wat ze willen doen voor dat ze de bal hebben. Dat heb ik ook wel in mijn spel, in een ploeg met meer spelers die zo denken, kom ik ook beter tot mijn recht, denk ik."

De Utrechter wil zo snel mogelijk meer duidelijkheid creëren over zijn vervolgstap. "Dat geeft rust, voor mij en voor de mensen om mij heen. Ik wil me op Vitesse focussen en dit goed afmaken. Laat kiezen is vaak niet de beste keuze. Ik wil weloverwogen een beslissing nemen. De manier van spelen, het land, de trainer, het complete plaatje moet kloppen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!