Nieuws

'Volop interesse voor RKC'er Touba: ook Feyenoord in de markt'

'Volop interesse voor RKC'er Touba: ook Feyenoord in de markt'

17-02-2022 14:38

Ahmed Touba heeft zich in de kijker gespeeld van een aantal grote clubs. De centrale verdediger van RKC kan rekenen op belangstelling vanuit onder meer Frankrijk en Spanje.

Foot Mercato meldt dat onder andere het Olympique Lyon van Peter Bosz geïnteresseerd zou zijn in Touba. De Franse club zou de verdediger het liefst aankomende zomer aantrekken, maar er zijn meer kapers op de kust.

In de winter hadden Fortuna Düsseldorf en AEK Athene al interesse in de sterkhouder van RKC en naar verluidt zouden Sevilla, Real Betis, Watford, Bournemouth en Feyenoord ook hopen op de handtekening van Touba. Aan opties dus geen gebrek voor de Algerijns international.

De Fransman met Algerijnse roots kwam in 2020 naar RKC en veroverde meteen een basisplaats. Ook dit seizoen is hij een belangrijke schakel in het elftal van de Waalwijkers. Touba heeft nog een contract tot medio 2023.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!