Nieuws

'Romero kan PSV definitief verlaten voor Argentijnse grootmacht'

'Romero kan PSV definitief verlaten voor Argentijnse grootmacht'

17-02-2022 13:21

Maximiliano Romero gaat deze zomer mogelijk vertrekken bij PSV. De Argentijn staat in de belangstelling van River Plate, meldt TyC Sports.

De 23-jarige spits zou de naar Manchester City vertrekkende Julián Álvarez moeten vervangen. River Plate had gehoopt Valentín Castellanos van New York City FC binnen te halen, maar nu dat definitief van de baan is schakelen ze over naar de PSV-spits. Romero heeft nog een contract in Eindhoven tot medio 2023, maar zou wel oren hebben naar een overstap richting de Argentijnse grootmacht.

Romero kwam vier jaar geleden voor 10 miljoen euro over van Vélez Sarsfield, maar heeft mede door blessures nooit echt potten kunnen breken. Twee jaar geleden werd de Argentijnse spits verhuurd aan zijn oude club Vélez Sarsfield, waar hij ook niet vaak tot scoren kwam. In het PSV-shirt kwam Romero niet verder dan één goal en twee assists in veertien optredens.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!