Nieuws

Bankzitter Ramselaar: Utrecht heeft niet zo veel interesse om me te verkopen

Bankzitter Ramselaar: "Utrecht heeft niet zo veel interesse om me te verkopen"

16-02-2022 17:55

Bart Ramselaar besloot afgelopen winter ondanks nadrukkelijk belangstelling bij FC Utrecht te blijven. Na de winterstop moet de middenvelder veelal genoegen nemen met invalbeurten bij FC Utrecht.

Ondanks interesse uit Engeland, Italië en China bleef hij bij de Domstedelingen. "Utrecht heeft niet zo veel interesse om me te verkopen", vertelt Ramselaar aan het Algemeen Dagblad. "Dan is er voor mij niet veel om over na te denken."

De afgelopen weken vonden Mimoun Mahi en Ohtmane Boussaid zichzelf terug op het wedstrijdformulier. Die keuze van trainer René Hake voor het tweetal ging ten koste van de spelverdeler. Een coronabesmetting verstoorde de voorbereiding van Ramselaar op de tweede seizoenshelft, waarna hij sindsdien kort binnen te lijnen kwam tegen achtereenvolgens Sparta, SC Cambuur en Heracles Almelo.

Het contract van Ramselaar loopt medio 2022 af. In 2019 keerde hij na een driejarig verblijf bij PSV terug bij zijn jeugdliefde. FC Utrecht beschikt over een eenzijdige optie om het contract met een jaar te verlengen. Aangezien de subtopper in de winter niet meewerkte aan een transfer, lijkt het voor de hand te liggen dat het contract wordt verlengd om te voorkomen dat Ramselaar van de zomer gratis de deur uitloopt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!