Danjuma geniet met volle teugen bij Oranje: 'Werd gebeld door onbekend nummer'

Danjuma geniet met volle teugen bij Oranje: 'Werd gebeld door onbekend nummer'

11 oktober - 23:04
Nederland 0 Reacties

Arnaut Danjuma maakte tegen Gibraltar na drie jaar van afwezigheid zijn rentree in het Nederlands elftal. De Villarreal-aanvaller zocht voortdurend naar de actie en wist een doelpunt mee te pikken. Dit tot zijn eigen tevredenheid.

"Bizar kan je het wel noemen", zo begint Danjuma na de wedstrijd voor de camera van de NOS. "Ik had niet verwacht dat ik opgeroepen zou worden. Gelukkig heb ik een leuk belletje gekregen en als het moet dan sta ik er klaar voor."

Stiekem had Danjuma verwacht om bij de selectie te zitten, maar hij viel af. Toen Cody Gakpo het trainingskamp van Oranje verliet, werd hij echter alsnog opgeroepen. "Tuurlijk baal je ervan. Het was een poosje geleden dat ik opgeroepen ben, volgens mij was het vandaag precies drie jaar geleden. Ik ben trots. Het ging voor mijn gevoel goed bij Villarreal, dan hoop je dat je erbij zit. Maar je moet ermee dealen. Achteraf sta ik er altijd klaar voor, ik heb me bewezen vandaag."

Danjuma had net zijn vader afgezet en was een paar dagen in Nederland, toen zijn telefoon ging. "Ik ging mijn vader bezoeken in Nederland en werd gebeld door een onbekend nummer. Toch maar opgenomen, ik mocht me melden. Ik ging er stiekem wel vanuit dat ik minuten zou gaan maken, anders zou het zonde zijn om me op te roepen", zo sluit hij met een lach op zijn gezicht af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie