Nieuws

'Meerdere Bayern-spelers met de dood bedreigd door medewerker St. Pauli'

'Meerdere Bayern-spelers met de dood bedreigd door medewerker St. Pauli'

15-02-2022 22:09

De Duitse politie heeft een anonieme brief in bezit waarin drie spelers van Bayern München met de dood worden bedreigd. De politie is inmiddels een onderzoek gestart naar de brief die in januari verscheen. 

BILD stelt dat het om drie spelers van Bayern gaat: Robert Lewandowski, Serge Gnabry en Manuel Neuer. Naar verluidt is de brief afkomstig van een medewerker van FC St. Pauli, die de brief anoniem vanuit Hamburg verstuurde.

In de brief zou onder andere teksten als 'Red de competitie, red het voetbal, dood aan vuile Beierse varkens' hebben gestaan. Volgens de Duitse krant neemt de politie de zaak serieus. Wie de brief precies geschreven is, is momenteel niet duidelijk. 

Het drietal van Bayern heeft niet veel tijd om zich zorgen te maken om de brief: aanstaande woensdag komt Bayern uit in de Champions League. Red Bull Salzburg is de tegenstander van Der Rekordmeister. Momenteel staat Bayern eerste in de Bundesliga en is Borussia Dortmund in de achtervolging. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!