Transfernieuws

'Pedri staat hoog op verlanglijst Bayern, Barça hoeft zich niet druk te maken'

'Pedri staat hoog op verlanglijst Bayern, Barça hoeft zich niet druk te maken'

11-10-2021 22:15

Bayern München heeft nog steeds contact met Pedri, zo verzekert het Duitse Sky Sport maandag. Der Rekordmeister is zeer geïnteresseerd in de FC Barcelona-middenvelder, maar lijkt weinig kans te maken op de handtekening van de tiener.

Bayern houdt Pedri al lange tijd in de gaten en hoopt nog steeds dat de Spanjaard de stap naar Duitsland gaat maken, maar dit lijkt in de nabije toekomst niet te gaan proberen. Pedri denkt dat het voor zijn ontwikkeling beter is om in Camp Nou te blijven en staat op het punt een nieuw, verbeterd contract te ondertekenen.

Pedri was vorig seizoen een van de belangrijkste spelers bij het Barcelona van Ronald Koeman. Hij kwam in 52 officiële wedstrijden in actie en maakte zijn opwachting bij Spanje, waar hij ook de nodige wedstrijden speelde. De jonge Spanjaard wordt door Koeman gezien als een onmisbare schakel op het Barcelona-middenveld.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!