Nieuws

Jong PSV verliest op De Herdgang met Cocu als aandachtig toeschouwer

Jong PSV verliest op De Herdgang met Cocu als aandachtig toeschouwer

14-02-2022 22:55

Jong FC Utrecht met 0-2 gewonnen van Jong PSV. Ook Phillip Cocu was aanwezig op het voetbalcomplex in de lichtstad. De voormalig PSV-trainer en speler wordt genoemd als opvolger voor de vertrekkende Roger Schmidt bij de Eindhovenaren.

PSV had het meeste balbezit, maar de bezoekers maakten de kansen af. Mees Rijks maakte net voor de pauze de 0-1. Vervolgens gingen de belolften van PSV op zoek naar de gelijkmaker. De ploeg werd echter maar moeizaam gelijk in de zestien van de tegenstander. In de tweede helft kregen Jong PSV de deksel op de neus en maakte Sylian Mokono de 0-2.

Het resultaat zal trainer Ruud van Nistelrooij geen plezier doen, maar het spel van zijn ploeg tot aan de zestien meter moet hem vertrouwen geven. Jong Utrecht staat twaalfde op de ranglijst en is door de overwinning drie punten ingelopen op nummer acht Jong PSV.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!