Nieuws

Arnesen rekent niet op Bazoer: 'We kunnen niet tippen aan het financiële plaatje'

Arnesen rekent niet op Bazoer: 'We kunnen niet tippen aan het financiële plaatje'

14-02-2022 17:00

De kans is klein dat Riechedly Bazoer volgend seizoen bij Feyenoord voetbalt. Dat vertelt technisch directeur Frank Arnesen bij 'Goedemorgen Eredivisie' op ESPN.

In de winterse transferperiode leek Bazoer de overstap te maken naar Rotterdam. Uiteindelijk kwamen Vitesse en Feyenoord niet tot een akkoord waardoor Bazoer nog altijd in Arnhem speelt. "We hebben een goed gesprek met hem gehad", vertelt Arnesen. "Er is altijd een kans, maar in de zomer heeft hij zoveel mogelijkheden. Ook aan het financiële plaatje kunnen we absoluut niet tippen. Daarom probeerden we het ook in de winter, dan is er niet zoveel concurrentie", aldus de Deen. "Het raakt wat op de achtergrond, maar je weet het nooit."

Feyenoord was niet de enige club die aasde op de smaakmaker van Vitesse. PSV, Benfica en Sporting Portugal zouden ook nagedacht hebben om Bazoer aan te trekken. Vitesse wilde niet meewerken aan een winters vertrek omdat het nog altijd actief is in de Conference League en denkt met Bazoer hoge ogen te kunnen gooien in Europa.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!