Nieuws

Van der Vaart en Van Hooijdonk: 'Had Van Gaal het bij Memphis ook gedaan?'

Van der Vaart en Van Hooijdonk: 'Had Van Gaal het bij Memphis ook gedaan?'

11-10-2021 20:51
0

Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk stellen dat Joël Drommel een makkelijk slachtoffer is voor bondscoach Louis van Gaal. De PSV-keeper zou zich verslapen hebben en zit daarom niet bij de Oranje-selectie.

Van der Vaart kan er aan tafel bij de NOS wel om lachen. "Ik was altijd op tijd, maar dat was meer omdat ik toch bang voor hem was", zo denkt hij terug aan zijn tijd onder Van Gaal. "Het gaat mij wat te veel over de keepers. We hebben het over de derde keeper, lekker boeien wie er op de tribune zit. Bijlow is op dit moment de allerbeste en die speelt, dat is veel belangrijker."

Van Hooijdonk haakt in en vraagt zich af of Memphis Depay ook op de tribune had gezeten, wanneer die zich verslapen zou hebben. "Als dit zo is... Dan is Drommel wel een heel makkelijk slachtoffer om een statement te maken. Had hij het bij Depay ook gedaan? Ik denk het niet", aldus Van Hooijdonk. 

Van der Vaart is het met Van Hooijdonk eens en denkt dat Memphis niet eens gestraft zou zijn. "Elke trainer zegt altijd dat iedere speler gelijk is, maar dat is niet zo. Als Depay zich verslaapt zit hij misschien een keer op de bank, maar niet op de tribune. Ik denk zelfs dat er helemaal niets was gebeurd."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
Ten Hag op de voet volgen? Beluister The King of Manchester-podcast hierboven óf via Spotify!

Plaats een reactie