Nieuws

Goed nieuws voor Koeman en Barça: twee aanvallers keren terug op het veld

Goed nieuws voor Koeman en Barça: twee aanvallers keren terug op het veld

11-10-2021 20:38

De ziekenboeg bij FC Barcelona loopt langzaam leeg. Ronald Koeman heeft Sergio Agüero en Ousmane Dembélé terug op het trainingsveld en heeft er weer twee opties bij in de voorhoede.

Na maanden van blessureleed keren Agüero en Dembélé terug op het veld. Dembélé lag er sinds begin juni uit met een slepende knieblessure. Agüero kreeg begin augustus te maken met kuitklachten. De Argentijn kwam afgelopen zomer transfervrij over van Manchester City, maar speelde nog geen minuut voor zijn nieuwe club.

Spaanse media verwachten dat Agüero half oktober zijn debuut kan gaan maken, Dembélé keert waarschijnlijk eind oktober pas terug. Goed nieuws voor Koeman, die maar weinig opties heeft in de voorhoede. Op 17 oktober speelt Barcelona in Camp Nou tegen Valencia. Op 20 oktober wacht het Champions League-treffen met Dinamo Kiev en op 24 oktober staat El Clásico tegen Real Madrid op het programma.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!