Nieuws

'Drommel was in slaap gevallen, te laat: vraag maar na, klopt 100 procent'

'Drommel was in slaap gevallen, te laat: vraag maar na, klopt 100 procent'

11-10-2021 18:12 Laatste update: 18:16

Joël Drommel zat vrijdagavond tijdens Letland-Nederland op de tribune en zal maandagavond tijdens Nederland-Gibraltar ook niet tot de wedstrijdselectie behoren. Volgens oud-prof Piet Keur had de PSV-keeper zich verslapen. Joël Drommel zat vrijdagavond tijdens Letland-Nederland op de tribune en zal maandagavond tijdens Nederland-Gibraltar ook niet tot de wedstrijdselectie behoren. Volgens oud-prof Piet Keur had de PSV-keeper zich verslapen.

De oud-spits van onder meer HFC Haarlem, FC Twente en Feyenoord pakt in een item van NH Nieuws gierend van het lachen uit met zijn Drommel-primeur. "Weet je welke keeper er op de tribune zat? Weet je waarom? Dat weet ik weer: in slaap gevallen, te laat! Ja ja ja...", aldus Piet Likeur. "Moet je bij Van Gaal zijn... Die wordt de volgende keer niet meer geselecteerd, denk ik. In slaap gevallen... Tussen de middag, hij moest eten, dat weet ik niet precies. Vraag maar na, het klopt, honderd procent."

Drommel zat in november 2020 voor het eerst op de bank bij een Oranje-interland, toen hij nog voor FC Twente keepte. Na zijn overstap naar PSV werd hij een vaste klant in de Oranje-selectie, maar Drommel moet het maandag dus opnieuw doen met een bijrol. Justin Bijlow is na de rentree van bondscoach Louis van Gaal de eerste keus onder de lat, Tim Krul en Mark Flekken zijn de overige keepers in de huidige selectie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!