Nieuws

'Tielemans wil zijn contract bij Leicester City niet verlengen en aast op verrek'

'Tielemans wil zijn contract bij Leicester City niet verlengen en aast op verrek'

12-02-2022 09:53 Laatste update: 12:42

Youri Tielemans wil zijn contract bij Leicester City niet verlengen. De Belgische middenvelder aast op een stap hogerop.

Meerdere Engelse clubs zouden hem op het lijstje hebben staan. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Tielemans heeft nog een contract tot 2023. Als hij in de zomer wordt verkocht kan Leicester nog een transfersom voor hem ontvangen. Naar verluidt staan veel Europese topclubs in de rij voor de Belgische middenvelder.

Tielemans speelde onder manager Brendan Rodgers veelal in de basis. Tijdens de vorige speeldag werd hij plotseling op de bank geposteerd. Of dat met zijn vertrekwens te maken heeft, is niet bekend.

Romano zegt dat Tielemans '"professioneel blijft en zich nog steeds focust op Leicester". Tielemans. maakte in juli 2019 de overstap van AS Monaco naar Leicester City. Daarvoor droeg hij het paars-witte shirt van Anderlecht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!