Nieuws

'Probleem transfer Tagliafico nu Overmars per direct is vertrokken'

'Probleem transfer Tagliafico nu Overmars per direct is vertrokken'

12-02-2022 08:30 Laatste update: 11:06

Nicolás Tagliafico heeft de toezegging gekregen dat hij aankomende zomer voor vier miljoen euro mag vertrekken, maar Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf ziet een probleem nu directeur voetbalzaken Marc Overmars per direct is vertrokken.

"Tagliafico heeft de toezegging, toen hij afgelopen transferperiode niet wegkwam bij Ajax, dat hij in de zomer voor vier miljoen mag vertrekken", vertelt Verweij in Kick-off van De Telegraaf. "Een groot probleem is dat Marc Overmars niet zo van het documenteren was, het staat nergens op papier. Gaat de rest van de club zorgen dat Tagliafico voor vier miljoen euro weg kan”?

Tagliafico stond in de afgelopen transferperiode in de belangstelling van FC Barcelona. De Catalanen wilden hem op huurbasis overnemen van Ajax. De Amsterdammers werkten daar niet aan mee.

Ook stelt de Ajax-watcher te weten wat er met de opvolging van Ten Hag zou zijn gebeurd als Overmars nog aan was gebleven. "Dan was het een abc'tje geweest. Dan had Overmars Peter Bosz teruggehaald. Nu moet er een opvolger komen voor Overmars. Of Bosz dan nog steeds de droomkandidaat is, weet ik niet."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!