Interview

Haller over Champions League- én telefoonexplosie: 'Overal op gereageerd'

Haller over Champions League- én telefoonexplosie: 'Overal op gereageerd'

11-10-2021 17:58

Sébastien Haller zal woensdag 15 september nooit vergeten: de Ajax-spits fleurde zijn Champions League-debuut tegen Sporting Portugal op met vier doelpunten. De topscorer van dit Champions League-seizoen probeert er echter nuchter onder te blijven.

Na zijn doelpunteneruptie in het Estádio José Alvalade stond hij in elk geval in het middelpunt van de belangstelling. "Mijn telefoon ontplofte bijna, zoveel berichten kreeg ik. Dat was leuk om te zien. Het was niet makkelijk om overal op te reageren, maar ik heb het gedaan", lacht hij in gesprek met Ajax TV. "Het was een geweldige herinnering, eentje die je niet zomaar vergeet."

De Ajax-fans hoeven echter niet bang te zijn dat Haller gaat zweven. "Je bent gelukkig en je hebt een mooie avond achter de rug, maar je blijft altijd denken aan de goals die je had kunnen maken. Zo zijn spitsen: je denkt meer aan de kansen die je mist dan aan de kansen die je benut." De in Frankrijk geboren international van Ivoorkust zal dus ook niet te lang stilstaan bij zijn vierklapper. "Dat is alleen voor de boeken, iets waar je waarschijnlijk pas meer aandacht aan besteedt als je carrière voorbij is."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!