Nieuws

NEC-revelatie vertrekt mogelijk transfervrij: Er is wel wat interesse

NEC-revelatie vertrekt mogelijk transfervrij: "Er is wel wat interesse"

11-02-2022 15:21

Cas Odenthal verlaat NEC mogelijk transfervrij aan het einde van het seizoen. De verdediger is onomstreden in de ploeg van trainer Rogier Meijer en staat in de concrete belangstelling van meerdere clubs, vertelt de verdediger zelf

De 21-jarige mandekker beleeft dit seizoen zijn grote doorbraak in de Eredivisie en dat blijkt niet onopgemerkt. "Er is wel wat interesse", vertelt Odenthal aan Omroep Gelderland. Een besluit over zijn toekomst heeft de jongeling nog niet genomen. "Ik moet even goed kijken wat het beste voor me is. Blijven zou ook een optie kunnen zijn."

Een contractverlenging bij de Nijmegenaren is daarom ook nog steeds niet uitgesloten. "Het is nog zoals het was. Er is niet heel veel veranderd en we zijn gewoon in overleg." Daags na de uitschakeling in de strijd om de beker tegen Go Ahead Eagles (0-2) geeft Odenthal aan 'dat het even balen is'.

Zondag reist NEC af naar Friesland voor een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. "Ik denk dat het een mooie wedstrijd gaat worden. Heerenveen staat onder ons en dat willen we zo houden", besluit de centrale verdediger.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!