Nieuws

'Door scheidsrechter geslagen Hoedemakers tijdig hersteld: rentree in selectie'

'Door scheidsrechter geslagen Hoedemakers tijdig hersteld: rentree in selectie'

11-02-2022 12:56 Laatste update: 13:59

Mees Hoedemakers is hersteld van de blessure die hij opliep nadat hij een onbedoelde klap had ontvangen van scheidsrechter Edwin van de Graaf. De middenvelder maakt zijn rentree in de wedstrijdselectie van SC Cambuur voor het duel met PEC Zwolle, dat zaterdag om 18.45 uur begint.

Bij een 0-2 voorsprong van Cambuur op bezoek bij FC Utrecht floot de dienstdoende arbiter voor een overtreding, waarna hij met zijn arm naar achteren zwaaide. Op ongelukkige wijze werd Hoedemakers in zijn ogen geprikt. De schade bleek dermate ernstig te zijn dat de smaakmaker aan Friese zijde de wedstrijd niet kon voortzetten.

Door de klap had de 23-jarige verdedigende middenvelder problemen met zijn zicht, waarop hij in de rust van het duel in de kleedkamer achterbleef. Het duel ging tot overmaat van ramp alsnog met 3-2 verloren. Niet veel later maakte Hoedemakers zijn rentree op het trainingsveld. Nu is hij opgenomen in de selectie voor het duel met de hekkensluiter van de Eredivisie, meldt Voetbal International.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!