Nieuws

Narsingh gaat nieuw avontuur aan en tekent verrassend in Australië

Narsingh gaat nieuw avontuur aan en tekent verrassend in Australië

11-02-2022 09:22 Laatste update: 10:57

Luciano Narsingh heeft een nieuwe club gevonden. Hij gaat naar Syndney FC. De 33-jarige buitenspeler zat zonder club sinds zijn vertrek bij Feyenoord afgelopen zomer.

Dat meldt de Australische club. Narsingh speelde eerder bij Swansea City. In Nederland speelde hij voor sc Heerenveen, PSV, Feyenoord en FC Twente. PSV betaalde in 2012 4.1 miljoen euro voor Narsingh aan Heerenveen. 

Met Narsingh in de selectie hoopt de huidige nummer drie van de ranglijst de landstitel te pakken. Sydney FC heeft na elf duels drie punten minder dan koploper Western United FC, dat bovendien een wedstrijd minder speelde.

"Dit is een heel spannende nieuwe uitdaging voor mij", zegt Narsingh tegen de club. "In een nieuwe omgeving zal ik uit mijn comfortzone stappen. Het zal mij nieuwe energie geven. Ik wil bewijzen dat ik succesvol kan zijn in een nieuwe voetbalcultuur."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!