Nieuws

Sunderland hoopte op stunt met nieuwe trainer, maar kreeg nul op rekest

Sunderland hoopte op stunt met nieuwe trainer, maar kreeg nul op rekest

10-02-2022 14:46

Sunderland wilde stunten met de komst van Roy Keane als nieuwe trainer. De oud-middenvelder heeft echter vriendelijk bedankt voor het aanbod.

The Black Cats, die inmiddels op het derde niveau in Engeland spelen, willen zo snel mogelijk promoveren naar de Championship en hadden gehoopt dat Keane ze hierbij kon helpen. The Athletic meldt dat de club al drie keer in gesprek is geweest met Keane en lange tijd op weg leek naar een akkoord. Uiteindelijk ging de analist niet akkoord met de aanbieding die hij kreeg.

De Ier was in het verleden al eens actief als trainer bij Sunderland, maar is al sinds 2011 geen hoofdtrainer meer geweest bij een club. Het is niet duidelijk of Keane de aanbieding niet goed vond of dat hij liever als analist actief blijft.

Sunderland moet dus doorschakelen in de jacht op een nieuwe trainer en hoopt voor dit weekend een manager aan te stellen die met de club eindelijk weer successen kan boeken.

                                                                                            

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!