Reactie

Dembélé verrast door berichtgeving: 'Wil ik graag duidelijkheid over scheppen'

Dembélé verrast door berichtgeving: 'Wil ik graag duidelijkheid over scheppen'

09-02-2022 11:26

Mousa Dembélé is nog helemaal niet gestopt als voetballer. Belgische media meldden dinsdag dat de middenvelder een punt achter zijn loopbaan zou hebben gezet en dat was reden voor diverse clubs om hun voormalig speler te eren.

Onder meer Tottenham Hotspur en AZ klommen in de pen, maar de 34-jarige Belg heeft nu ontkend dat hij gestopt is. Dat heeft hij laten weten op zijn sociale kanalen. 'Hallo iedereen, op de eerste plaats wil ik iedereen bedanken voor alle aardige berichten die ik heb mogen ontvangen', laat Dembélé weten. 'Om duidelijkheid te scheppen: ik ben nog niet gestopt. Ik sta nog een jaar onder contract. Ik kan wel alvast delen dat ik er een punt achter zet als het jaar voorbij is.'

Op dit moment speelt de Belg bij het Chinese Guangzhou R&F en daar zal hij dus zijn contract uitdienen, ondanks dat hij op 11 augustus van het vorig jaar zijn laatste wedstrijd voor die club speelde. Een andere club uit China zou Dembélé nog een lucratieve aanbieding hebben gedaan, maar daar is hij niet op ingegaan. De reden voor de spelmaker om te stoppen is dat hij meer tijd wil doorbrengen met zijn familie en kinderen in Antwerpen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mousa Dembele (@mousadembele)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!