Reactie

Bazoer ziet verbeterpunt voor Ajax-uit: 'Dat moeten we snel veranderen'

Bazoer ziet verbeterpunt voor Ajax-uit: 'Dat moeten we snel veranderen'

09-02-2022 11:10 Laatste update: 14:52

Riechedly Bazoer zegt dat Vitesse klaar is voor de bekerwedstrijd tegen Ajax. In een interview met de Telegraaf blikt hij vooruit op het treffen met zijn voormalige club.

Bazoer weet wat er de afgelopen weken fout ging bij Vitesse en wat er beter moet om door te bekeren. De Arnhemmers verloren de afgelopen weken van FC Groningen en FC Twente. Daarnaast werden ze in de laatste wedstrijd tegen Ajax met 5-0 verslagen in de Johan Cruijff Arena.

"De trainer heeft aangegeven dat het voetbal draait om zo min mogelijk fouten maken", vertelt de verdediger annex middenvelder. "De ploeg die daarin het beste slaagt, wint meestal. En wij hebben de afgelopen wedstrijden te veel fouten gemaakt. Dat moeten we snel veranderen." 

"Tegen Ajax moet je helemaal top en volledig geconcentreerd zijn om kans te maken op een resultaat", vervolgt Bazoer. "We weten waar we ze hopelijk pijn kunnen doen, maar we moeten ook realistisch blijven en de boel niet open gooien, want Ajax heeft heel veel kwaliteit om een wedstrijd te beslissen."

Winters vertrek
Het had niet veel gescheeld of de voormalig Ajacied had de wedstrijd tegen Ajax niet gespeeld. In de winterstop was er interesse van PSV, Feyenoord en enkele buitenlandse clubs, maar van een vertrek kwam het uiteindelijk niet. Hij laat zich echter niet van de wijs brengen. "Ik kan me goed voor alles afsluiten. Wat voor mij nu telt, is het seizoen goed afsluiten bij Vitesse en dan is de KNVB Beker een heel mooie kans."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!