Nieuws

Van Nistelrooy doet de deur dicht: 'De ambitie is er, maar het is nog te vroeg'

Van Nistelrooy doet de deur dicht: 'De ambitie is er, maar het is nog te vroeg'

08-02-2022 09:36 Laatste update: 12:32

Ruud van Nistelrooy gaat Roger Schmidt volgend jaar niet opvolgen als hoofdtrainer van PSV. Aanvankelijk liet de trainer van Jong PSV de deur op een kier, maar nu trekt hij hem dicht. 

Dat laat de oud-spits weten aan ESPN na de verloren wedstrijd tegen Jong Ajax. "Aanvankelijk heb ik een kiertje opengehouden. Maar ik blijf bij mijn traject en ga door met Jong PSV. Ik heb dit intern duidelijk gecommuniceerd. Volgend seizoen ben ik geen hoofdtrainer van PSV. De ambitie is er, maar het is nog te vroeg."

Onlangs maakte Roger Schmidt bekend dat hij volgend seizoen niet meer actief is als hoofdtrainer van PSV. De naam van Van Nistelrooy viel vervolgens al snel als mogelijke opvolger. Van Nistelrooy staat als speler vooral bekend om zijn sterke periode in Eindhoven en Manchester. Bij The Red Devils speelde de spits vijf seizoenen. Na onenigheid met United-trainer Alex Ferguson vertrok hij naar Real Madrid. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!