Nieuws

'Vitesse wil Cocu-vertrek intern oplossen: Janssen en 'Edje-interim' genoemd'

'Vitesse wil Cocu-vertrek intern oplossen: Janssen en 'Edje-interim' genoemd'

12 november - 20:46

Vitesse lijkt het vertrek van Philip Cocu intern te willen oplossen. De meest voor de hand liggende opvolger is Edward Sturing, die ook wel bekend staat als 'Edje-interim', schrijft De Telegraaf.

Sturing nam het stokje al meerdere malen tijdelijk over bij Vitesse, wat hem de bijnaam ‘Edje-interim’ opleverde. Ook ditmaal wordt de clubman naar voren geschoven als ideale kandidaat om Cocu, zo dan niet tijdelijk, op te volgen. Volgens De Telegraaf zou Sturing alleen oren hebben naar de functie als hij voor een lange periode hoofdtrainer mag zijn.

Een andere serieuze optie is om de ongediplomeerde assistenten Theo Janssen en Chris van der Weerden tot de winterstop aan het roer te zetten. Daarvoor moet wel dispensatie worden aangevraagd. Deze oplossing zou de club wat meer tijd geven in de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!