Nieuws

Timber is blij met doelpunt in Eredivisie-topper tegen AZ: 'Hij vloog er mooi in'

Timber is blij met doelpunt in Eredivisie-topper tegen AZ: 'Hij vloog er mooi in'

12 november - 19:30 Laatste update: 19:38

Quinten Timber was erg te spreken over zijn doelpunt tegen AZ. De middenvelder besliste de wedstrijd door het enige doelpunt van de wedstrijd te scoren. Het was de tweede wedstrijd op rij dat Timber scoorde. 

"Ik heb een aantal kansen gehad en eentje ging er goed in. Ik gleed een beetje uit en raakte hem met de binnenkant van de wreef. De bal vloog er mooi in", vertelde hij voor de camera's van ESPN.

Voor Timber is zijn huidige positie zijn beste. "Ons middenveld is dynamisch. In verschillende samenstellingen kan ik ook op meerdere posities spelen, wat ik zelf fijn vind. Ik kan zowel aanvallen als verdedigen, dus dat doe ik dan ook."

"We hebben als team gestreden en heel goed verdedigd. Ik vind het fijn om belangrijk te zijn voor het team, vooral in deze wedstrijd tegen AZ. AZ is namelijk een goede ploeg die weinig kansen weggeven. Als je dan dominant bent aan de bal, zijn we daar als ploeg blij mee", besloot de matchwinner.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!

  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

WEDSTRIJD INFO


Datum
zondag 12 november 2023
Stadion
Stadion Feijenoord
Aftrap
16:45
Scheidsrechter
Makkelie