Nieuws

Bosz: 'Iedere Nederlander die bij mij speelt, hoort in het Nederlands elftal'

Bosz: 'Iedere Nederlander die bij mij speelt, hoort in het Nederlands elftal'

12 november - 15:51 Laatste update: 15:52

Peter Bosz is gematigd tevreden na de 4-0 overwinning van PSV op PEC Zwolle. De ervaren oefenmeester ziet nog altijd genoeg verbeterpunten bij zijn ploeg.

De Eindhovenaren wonnen eenvoudig van PEC Zwolle en breiden zo hun foutloze reeks uit tot twaalf wedstrijden. Door treffers van Luuk de Jong, Hirving Lozano, Malik Tillman en Guus Til eindigde het treffen met PEC Zwolle in 4-0. "Of ik een leuke middag heb gehad? De tweede helft wel, de eerste helft niet. Ik vond het niet goed van onze kant", reageert Bosz na afloop voor de camera van ESPN. 

Bosz zag ook Til weer een goede indruk maken. Op de vraag of de aanvallende middenvelder een oproep voor Oranje zou moeten krijgen, reageert Bosz gevat. "Iedere Nederlander die bij mij speelt, hoort in het Nederlands elftal. Guus is hartstikke goed op dreef. Hij scoort en heeft loopacties in de diepte, waar hij de beste in is."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!