Nieuws

Bosz houdt speler uit wedstrijdselectie: Hebben een andere keuze gemaakt

Bosz houdt speler uit wedstrijdselectie: "Hebben een andere keuze gemaakt"

12 november - 12:40

Isaac Babadi ontbreekt zondag in de wedstrijdselectie van PSV voor het duel met PEC Zwolle. Trainer Peter Bosz geeft tekst en uitleg waarom de jeugdspeler van de Eindhovenaren de laatste weken niet op speeltijd kan rekenen. 

ESPN-presentatrice Hélène Hendriks vraag zich af waar de jonge speler is gebleven. "We maken per speler andere keuzes wanneer we ze wel of niet op de bank zitten. We hebben nu een andere keuze gemaakt", meent Bosz. Babadi kan op de 10-positie uit de voeten en kan ook de linkervleugel bezetten, maar de concurrentie lijkt momenteel simpelweg te groot.

Babadi begon goed aan het seizoen en daarom valt het op dat de speler volledig buiten de selectie valt. "Als ik met veel spelers ga doorwisselen, zeg je: waarom ga je niet naar een vaste basis toewerken. We hebben het best veel gedaan. Met name op de tien-positie, en op de vleugels kunnen we veel wisselen. Fysiek was het nu niet nodig, en wij denken dat we met Guus Til een loper hebben die hopelijk Zwolle pijn kan doen", besluit Bosz. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!