Nieuws

Vermoedelijke opstelling van Feyenoord: Slot wijzigt twee poppetjes tegen AZ

Vermoedelijke opstelling van Feyenoord: Slot wijzigt twee poppetjes tegen AZ

12 november - 10:06 Laatste update: 10:25

Na de teleurstellende Europese week voor zowel Feyenoord als AZ nemen de twee clubs het nu tegen elkaar op in de Eredivisie. De Rotterdammers lijken in ieder geval wel weer op volle oorlogssterkte aan te kunnen treden. Dit is de vermoedelijke opstelling van Arne Slot.

Bij Feyenoord keert Gernot Trauner waarschijnlijk terug in de basiself. De generaal begon afgelopen week nog op de bank tegen SS Lazio, maar viel na twintig minuten spelen in. Dat deed de Oostenrijker met verve en daarom wordt van hem verwacht dat hij minimaal anderhalve helft in actie kan komen tegen AZ.

Ook Luka Ivanusec begint naar alle waarschijnlijkheid in de basis. Van Slot weten we dat hij in de Eredivisie graag teruggrijpt naar een middenveld met Mats Wieffer, Quinten Timber en Calvin Stengs en daarom komt er aan de buitenkant een plekje vrij. Ramiz Zerrouki moet naar verwachting dan ook genoegen nemen met een plekje op de bank.

Het duel tussen Feyenoord en AZ wordt zondag afgewerkt. Om 16.45 trappen de twee ploegen af in De Kuip.

De vermoedelijke opstelling van Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Paixão, Gimenez, Ivanusec.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!